Klaun na urodziny zagwarantuje 1-3 h doskonałej zabawy . W programie iluzja, zabawy dostosowane do wieku,zwierzątka balonowe,malowanie twarzy,świeżo robiona wata cukrowa , nagrody i mnóstwo doskonałej zabawy , którą Twoje dziecko będzie długo pamiętać.
KLAUN NA WESELE oraz SKRZYNIA Z BALONAMI Z HELEM - to pakiet weselny dla każdego. Klaun zajmie się dziećmi obecnymi na weselu przez 2 h a dodatkowo wraz z nowożeńcami przeprowadzi widowiskowe wypuszczenie balonów z helem ze skrzyni . W pakiecie zapewniamy dla dzieci ; zwierzątka z baloników,mały zamek do skakania , bańki mydlane xxl , zabawy dostsowane do wieku z nagrodami a dla dorosłych na życzenie młodej pary 10-15 minut na głównej sali dla wszystkich oraz wypuszczenie balonów z helem przez nowożeńców ze skrzyni .
Zadzwoń do mnie 693 452 706 lub napisz email : klaundyzio@o2.pl , organizacjaimprez@10g.pl i zamów dla siebie .
Gwarantuję solidne wykonanie oraz terminowość poparta ubezpieczeniem gwarantującym należyte i bezpieczne wykonanie .
Moje strony : www.klaun.blox.pl oraz www.klaunnawesele.wordpress.com - mam referencje na piśmie !
Umowy na wesele podpisane do końca marca w promocyjnej cenie !!!