Miejsca warte odwiedzenia

Chcesz podzielić się problemami dzielnicy lub miejscowości w której mieszkasz? Masz ciekawy pomysł lub inicjatywę, którą chcesz zarazić sąsiadów? To dobre miejsce!

Miejsca warte odwiedzenia

Postprzez Migus Wt lis 09, 2010 12:31 pm

Jakie miejsca, warte uwagi, w powiecie wodzisławskim polecilibyście osobie, która nigdy u was nie była? Chodzi mi o ciekawe miejsca z historią, ale również klimatyczne knajpki, miejsca do rozrywki, parki, po których można pospacerować z bliską swemu sercu osobą itp., itd.
Migus

Re: Miejsca warte odwiedzenia

Postprzez Fedral144 Pt gru 05, 2014 1:06 pm

Do jakiego przedszkola zapisujecie dzieci? Czym sie kierujecie? Jakie przedszkole jest najlepsze? Może niektóre przedszkole prowadzą szczegolnę kryteria naboru? Ja np chciałam zapisać do najbliższego przedszkola,niestety ze względu na godziny otwarcia http://pass4-sure.biz będę musiała startować tez do innej placówki gdzie prawdopodobnie moje dziecko ma mniejsze szanse. mam wrażenie , że obecnie dostanie się dziecka trzy - czteroletniego do przedszkola jest jak trafić w szóstkę totolotka. :roll:
Fedral144

Powrót do Życie w powiecie